Blog

1. Mire számíthatsz, ha lejössz edzeni az Impulse FitClubba?

2015. március 2.

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy kattintottál a blogomra, hiszen ez azt jelenti, tetszik, amit eddig láttál és kíváncsi vagy rám, valamint az okosságaimra! ;)

Hogy mit kínálok Neked? Mindenekelőtt önmagamat! Továbbá a lelkesedésemet, a sport és az egészséges életmód iránt szenvedélyemet, a szaktudásomat és azt, hogy addig leszek Veled az úton, ameddig csak igényt tartasz rám. Motiválni és segíteni foglak végig, hogy 1-3 hónap múlva elmondhasd magadról: „Huhúúúúú, most végre sikerült! Átléptem a korlátaimat és elkezdtem megváltoztatni az életemet.”

De minden szó annyit ér, amennyit a gyakorlatban bizonyítani tudunk, így arra biztatlak, tarts velem és a világ legklasszabb csapatával, vegyél részt egy próbaórán! Egy kérésem van csupán, hagyd otthon a kifogásaidat és hozd magaddal a nyitottságodat! Még az is megeshet, hogy ez lesz életed legjobb edzése! Elképzelhető az is, hogy gyökerestől megváltozik a véleményed az aerobikról vagy a TRX-ről. Rájöhetsz arra, hogy a fárasztó izommunka izgalmas kaland is lehet. Határaink feszegetése, tágítása egészen páratlan élményhez vezethet… Megtapasztalhatod a nyújtás örömét az óra végén, majd pedig a pihenés édes ízét az otthonodban. Hirtelen minden új értelmet nyer!

Egy biztos, rövid időn belül erősebb lesz az önbizalmad és az izomzatod is. Már 3 alkalom után érezni fogod, egyre többet bírsz óráról órára.

Idáig azonban el kell jutni… Fel kell kelni a kényelmes karosszékből, ki kell lépni az ajtón és le kell jönni, edzeni. A többit bízd rám. ;)

Minden napban ott a lehetőség, hogy életed legszebb napja legyen. Miért ne a mai lenne az, amikor eldöntöd, hogy eljössz hozzám, az edzőterembe? Tegyél próbára! A verejtéken kívül mást nem veszíthetsz! ;)

Szeretettel,
Viki

Feliratkozás hírlevélre