Rólam

A sport iránti szenvedélyem ragadós! ;)

Amit adhatok Neked...

  • a mozgás öröme és szabadsága
  • feszesebb-tónusosabb izomzat
  • szebb tartás, vonzóbb megjelenés
  • kellemes közérzet
  • nagyobb önbizalom az élet valamennyi területén!

A sport a szenvedélyem, mióta az eszemet tudom!

Csupán 2 éves voltam, amikor megtanultam úszni az Adrián, és pár évvel később elindult az úszókarrierem is. A pályafutásomat sajnos egy betegség miatt fel kellett függesztenem. 2 év sikertelen próbálkozás után a változást egy teljes életmódváltás hozta meg, amiben Édesanyám segített. Lépésről lépésre kialakítottunk egy ideális étrendet és az eredmények pár hónap alatt megmutatkoztak. Az életmód változtatásnak más járulékos hatása is lett... Az álladó súlyproblémáim szinte egy csapásra megoldódtak! Egykori túlsúlyosként, pontosan tudom, milyen küzdeni a saját korlátainkkal, begubózni és kishitűnek lenni. Idővel rá kellett döbbennem, hogy az életünk legnagyobb fékei pontosan mi magunk vagyunk és mindig a kezünkben van a változtatás kulcsa.

Később más sportágakban is kipróbáltam magam - kosaraztam, szertornáztam, atletizáltam, de végül az aerobik és a tánc szerelmese lettem.

Az aerobikkal a Kanári szigeteken találkoztam először 14 évesen és azonnal megkedveltem a műfajt. Ekkor még nem gondoltam volna, hogy pár évvel később edző is leszek...

Főiskolás éveim alatt, édesanyám segítségével életmód tanácsadóvá váltam, ami új célokat adott. Öröm látni, hogy egy-egy ügyfelem boldogan, szinte új emberként tér vissza a testanalízisekre.

Később egyik aerobik trénerem meglátta bennem a lehetőséget és biztatására, elvégeztem a Fitness Company aerobik sportedző képzését. Ez volt életem talán eddigi legnagyobb kalandja! Tanáraim igazi példaképeimmé váltak, megnőtt a tudásvágyam és már tudom, világ életemben ezt akartam csinálni.

A step aerobikkal és a felfüggesztéses tréneri (GET Fit) tanfolyam elvégzésével tovább szélesítettem a repertoáromat. Folyamatosan fejlesztem a tudásomat és törekszem rá, hogy mindig új színt vigyek az óráimba.

Filozófiám és törekvésem:

Nincsenek sablon megoldások, nincs két egyforma ember, ezért kiemelten fontos az egyéni táplálkozási- és mozgásterv a sikerek elérésében.

Mindig szem előtt tartom a preventív szempontokat, hogy nyertesei és ne vesztesei legyünk a mozgásnak!

Életmódunkat szokásaink határozzák meg, tehát ha szeretnénk, hogy valami változzon a szervezetünkben és a testünkön is látszódjon, jó szokásokat és némi rendszerességet kell kialakítanunk a mindennapokban.

Vujicsity Viktória
aerobik sportedző, személyi edző

Tegyél próbára Te is és tapasztald meg a mozgás örömét! ;)

Feliratkozás hírlevélre